Xbox one S-nél ha 2 controllerrel játszunk 1 boxról az nem számit multinak?
Figyelt kérdés
Xbox one S-nél a multi mód mikor online játszol vkikkel azt tudom hogy ez fizetős de azt nem hogy ez is multiba is bele tartozik. Single csak nem lehet mert 2en játszotok végülis. Ajándékba szeretném venni viszont ezt nem találtam neten sehol, illetve Játékot bele ha vennék Cd formában árulnake?2019. máj. 25. 14:32
1/5 A kérdező kommentje:
Csak nem értem mi jelentősége mert olvastam hogy lehet kóddal is letölteni viszont én azt hülyeségnek gondolom mert pl nem tudod eladni ha már megunod meg ilyesmi.
2019. máj. 25. 14:35
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és köszi ha valaszoltok :)
2019. máj. 25. 14:35
3/5 anonim válasza:
A netes játék számít multinak. Legegyszerűbb úgy értelmezni, hogy ha egy játékmód működik úgyis, hogy nincs netkapcsolat akkor arra nem kell előfizetni. Tehát osztott képernyő, több joyos móka az nem fizetős. Manapság sajnos már elég kevés játék támogatja az ilyet alapból, a netes multira van kihegyezve a legtöbb.
Xbox One játékot vehetsz lemezen vagy digitálisan a neten.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Voltam multkor ilyen boltban és a doboz hátulján már normálisan ki van írva hogy milyen mód lehetséges pl multi player, online multiplayer. csak neten írják "hülyén" egyjátékos mód meg többjátékos mód csak azt nem írják h online a többjátékos. Ezt nem értettem. :)
2019. jún. 2. 00:16
5/5 A kérdező kommentje:
Olvastam erről hogy már kevesebb a nem online multi viszont olyan áruk van ezeknek a játékoknak hogy nem is kell sokxd. Bár nekem ps2 volt legutóbb és ott se volt tul sok sztem.
2019. jún. 2. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!