Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti örülnétek egy Team Fortress...

Ti örülnétek egy Team Fortress 3-nak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szégyen, hogy a Valve semmit nem kezd az egyik legnépszerűbb ingyenes játékukkal, mert felháborító hogy nincs ötletük. Na de ha hallgatnának a Community-ra, akkor még most is lenne több mint százezer játékosa a TF2-nek. Na és mi lenne ha valami újat akarnának, egy lehetséges 3. részt (Új grafika, más környezet) De viszont az előző részből beli szereplők visszatérnének, csak más grafikával, de felismerhetőek lennének.

Ti örülnétek egy új Team Fortress játéknak? Megéri újat csinálni, ha már úgy érzi a Valve, hogy már nem lehet többet kihozni belőle?

2019. máj. 23. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Számukra felesleges, sokkal jobban megélnek mások játékainak eladásából, mint saját játékok fejlesztéséből, így nem is lesz.
2019. jún. 6. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

Én örülnék, viszont szerintem annyira újra kéne gondolni, mint amennyire az 1.-höz képest újra gondolták a 2.-at...

Amúgy 12-13 éves a játék, szóval nosztalgiára már nem építenek, ha sikereket is akarnak.

Akinek meg nem tetszik a tf2, sőt egyik Valve játék se, annak nem tudom, hogy mi tetszik... Biztos a Fortinte, meg ilyenek.

És igen, ez ízlés dolga, ahogyan az is, hogy valakinek a Transformers jobban tetszik mint egy szál a kakukk fészkére, vagy egy clockwork orange.

Van ilyen, és én csak gratulálni tudok hozzá...

Amúgy a Valve már valóban nem fejleszt játékot, de szerintem még a jövőben fognak.

2019. okt. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!