Gabika007 kérdése:
Keresek egyjátékot! Valaki esetleg nem ismeri fel?
Figyelt kérdés
Verseny autos, ketten is lehet jatszani.. kulonbozo palyak vannak.. van szafaris egyiptomos gyaras havas farmos meg mit tudom en meg mi... es a karakterek nem emberek hanem pl teknos halloweeni tok hoember.. ez a harom tuti..
Pcre telepitheto.. regen volt cd je is de azota tuti fent van letoltosben is vsak nem tudom a nevet. Tudom igy leiras alapjan sok minden lehet, de barmi otlet van kerlekird le!
2019. máj. 21. 11:19
1/2 anonim válasza:
Crazy Chicken Kart vagy Moorhuhn Kart lesz illetve volt belőlük több is, de egyik részéből rémlik, főleg a tökfejű madáríjesztő mint versenyző.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!