Darkorbit Candy botot más is használja?
A candybot egy sz#r!
A darkbot viszont nagyon jó én azt használom betyár jó, ajánlom
Igen, énis megtaláltam és nekem is bevállt. Egyetlen egy problémám van azzal, mégpedig, hogy 2-8on szeretnék SteuneR-eket vadászni de mikor jön egy ellenséges játékos és elkezd lőni akkor elkezd menekülni a legközelebbi kapuhoz a bot, ami a 2-lb de mivel nem vagyok még 17es szintű ezért nem tudok átugrani rajta, aztán az ellenséges játékos leszedi a hajómat, újraéledek és továbbra is próbál elmenekülni a 2-lb kapun. Nincs valami megoldás erre?
Vagy esetleg kaphatnék egy darkbotos linket?
Nekem is ez volt!
Bár én nem ajánlom,h x8 on botolj de kapcsol ki azt a beállítást-safe-ír valamit h hány százaléknál meneküljön npcnél vedd 0 ra nekem jó így.
Nekem az a próblémám,h néha (nem mindig) frissíti a böngészőt( nem a refresh mert azt kikapcsoltam) hanem random frissít és kidob ugye ahova bekell jelentkezni do n.
Erre nem tudsz megoldást ?m
Mert amúgy pöpec a bot csak ez az egy kis gondom van,én azt ajanlom,h x3,4 es mappon botolj mert most van a piros kulcs,és gyüjti a scrapeket a bot és így simán nekem gyűjtött vagy 130 at (scrap)
Egy jó tanács!
Kapcsold ki a neved gykn mert felismertelek ma 2-2 ön röhögtem is, hogy itt van ez a botos 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!