Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Darkorbit Candy botot más is...

Darkorbit Candy botot más is használja?

Figyelt kérdés
Megtaláltam ezt a botot és egész jól is működik egy dolgot leszámítva, hogy a mapon fél másodpercenként akarja változtatni a pozícióját és így nem annyira tudja körbejárni a mapot, hogy gyűjtse a dobozokat. Tudja valaki rá a megoldást?

#bot #candybot
2019. máj. 18. 14:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

A candybot egy sz#r!

A darkbot viszont nagyon jó én azt használom betyár jó, ajánlom

2019. máj. 24. 22:35
 2/29 A kérdező kommentje:

Igen, énis megtaláltam és nekem is bevállt. Egyetlen egy problémám van azzal, mégpedig, hogy 2-8on szeretnék SteuneR-eket vadászni de mikor jön egy ellenséges játékos és elkezd lőni akkor elkezd menekülni a legközelebbi kapuhoz a bot, ami a 2-lb de mivel nem vagyok még 17es szintű ezért nem tudok átugrani rajta, aztán az ellenséges játékos leszedi a hajómat, újraéledek és továbbra is próbál elmenekülni a 2-lb kapun. Nincs valami megoldás erre?

Vagy esetleg kaphatnék egy darkbotos linket?

2019. máj. 25. 00:16
 3/29 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt!

Bár én nem ajánlom,h x8 on botolj de kapcsol ki azt a beállítást-safe-ír valamit h hány százaléknál meneküljön npcnél vedd 0 ra nekem jó így.

Nekem az a próblémám,h néha (nem mindig) frissíti a böngészőt( nem a refresh mert azt kikapcsoltam) hanem random frissít és kidob ugye ahova bekell jelentkezni do n.

Erre nem tudsz megoldást ?m

Mert amúgy pöpec a bot csak ez az egy kis gondom van,én azt ajanlom,h x3,4 es mappon botolj mert most van a piros kulcs,és gyüjti a scrapeket a bot és így simán nekem gyűjtött vagy 130 at (scrap)

2019. máj. 25. 15:35
 4/29 anonim ***** válasza:

Erről a beállításróp beszélek

[link]

HU1 es vagy am?

2019. máj. 25. 18:03
 5/29 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok, egyébként a te problémádat úgy lehet orvosolni, hogy a játékon belül betudod állítani, hogy automatikusan belépjen
2019. máj. 28. 20:04
 6/29 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, rosszul értelmeztem a problémád, azthittem hogy oda dob ahol a naptárat mutattja a rewardokkal. A bejelentkezés résznél nem tudom, hogy kéne automatikusan belépnie, az engem is zavar.
2019. máj. 28. 20:09
 7/29 A kérdező kommentje:
Egyébként linket küldenél a saját botodról, mert nekem szerintem régebbi verzióm van.
2019. máj. 28. 20:11
 8/29 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács!

Kapcsold ki a neved gykn mert felismertelek ma 2-2 ön röhögtem is, hogy itt van ez a botos 😂

2019. máj. 28. 20:38
 9/29 anonim ***** válasza:

Nekem régi verzió van:

1.13.8

2019. máj. 28. 20:40
 10/29 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy kapcsoljam ki a nevem fölött gykn? Az 1.13.8 még mindig újabb mint az enyém, szóval annak a linkjének örülnék.
2019. máj. 28. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!