Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok, PC-t vagy...

Mit gondoltok, PC-t vagy konzolt érdemesebb venni, melyiket éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egyéni ízlés kérdése
2019. máj. 14. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

-PC vételára jóval drágább, cserébe folyamatos fejlesztésre szorul.

-Konzol olcsóbb, de lebutított kicsit a grafika, és jó pár évig amik kijönnek rá játékok azt vinni fogja.

-Konzolon fizetős a multi, pc-n többnyire nem.

-PC talán még mindig jóval elterjedtebb, nagyobb játékosbázis.

-PC-re talán picivel olcsóbb a játék.

Ezek alapján neked kell eldönteni hogy melyik éri meg számodra jobban.

2019. máj. 14. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre nincs jó válasz. X azt mondja neki csak PC kell, Y azt mondja neki a konzol sokkal jobb. Neked kell tudnod, mit akarsz. Én PC párti vagyok, sose mondanék le róla. Volt több konzolom is, közöttük egy PS4 Pro is, de a PC-m mellett olyan volt, mint a lepkefing.
2019. máj. 14. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van mindkét platformból, ezért megoszthatom a tapasztalataimat:

- PC-n van a legjobb játékkönyvtár ami elérhető. Nem csak 2013-tól lehet játszani mint egy PS4-en, hanem gyakorlatilag bármit, klasszikusokat sem kell kihagyni. Az Xbox konzolján van visszakompatibilitás és remekül működik, de nem minden játék elérhető, a PS4-en meg egyáltalán nincs.

- A PC-s játékok többnyire több helyről, olcsóbban beszerezhetőek.

- A PC mint gép alapvetően drágább, időnként fejlesztésre sorul, a saját igényeidnek megfelelően.

- A konzol sokkal kevesebb hibafaktorral rendelkezik mint egy PC, tehát általánosságban kevesebb a crashelés, ilyen olyan error, kidobálás, stb.

- PC-n ingyen van a multiplayer, konzolon fizetni kell érte.

- Egy jó PC mellett magas képkocka számot, és szebb grafikát kapsz mint egy konzolon. Vannak erősebbek konzol téren is mint pl. az Xbox One X ami remekül tartja az iramot a PC-vel, de az sem képes mindig tartani a 60 FPS-t.

- A konzol egy fix eszköz, ami a generációja végéig fix teljesítménnyel vinni fogja a játékokat. Gondolj bele: Aki 2014-ben vett PS4-en vagy Xbox One-t, mai napig játsza rajta a legújabb játékokat, és nem kellett belenyúlni. Ez PC-n csak részben mondható el, illetve sajnos a technológia előrehaladása is eléggé kiszámíthatatlan.

- A legtöbb játékos PC-n van, viszont valamilyen fura oknál fogva a konzol játékosok lojálisabbak, és valahogy később halnak ki a multi címek konzolon, mint PC-n.

- Mind a 3 platformon vannak játékok, amik csak oda elérhetőek, bár az Xbox és a PC között nagy a szinergia, sokszor crossplayesek is a játékok.

- Egy PC nem csak játékra alkalmas, hanem rengeted mindenre jó lehet.

2019. máj. 14. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem még megjegyezni, hogy:

- A konzol alapvetően olcsóbb, és használata is egyszerűbb. Nem kellenek driverek, egyéb vackok, és hardverből is 1 fix van minden gépben, ezért minden frissítés csak arra az egy eszközre szól, így sokkal alacsonyabb a hiba esély.

2019. máj. 14. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem a pc-t. Rengetegszer fejlesztettem, de valahogy kezdem megunni. Magát a gépet és a játékokat is. Nagyon szemezek egy nintendoval azon belül is a mario maker 2 vel ami jövő hónapban jelenik meg. Remélem kellemes felüdülés lesz.
2019. máj. 14. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, én mindig is PC-s voltam, de volt kb. 2 hónapig xboxom. Akkor szembesültem vele, hogy konzolon majdnem minden 30fps-el (vagy alatta) fut. Szerintem így a játékok szó szerint játszhatatlanok, de ízlések és pofonok. Ez úgy jó 8 éve volt és azóta nem volt konzolom.
2019. máj. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!