Nem enged be a Playstation Networkbe (PSN), mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Hali mai nap folyaman lejart a Ps plusom m, igy konzolon belul akartam megujitani de nem engedett be, bevoltam jelentkezbe a PsN odemmel minden oke volt ezen kivul, a ps store ment, de a plusos resz nem, mivel estig volt plusom így nem zavart gondoltam kesobb helyrejon, de nem. Igy nyomtam egy gyors ujraallitast a konzolra, most meg mar alapbol nem enged belepni a PSN be ramegyek a belepesre, benyom egy Varj.. Feliratot majd egy hibauzenetet ami nem nagy segítség mert probaltam az utasitasait. Tovabbi erdekesseg, hogy SEM TELEFONON, SEM LAPTOPON nemtudok belepni, még csak a playstation. Com ot is 1perc alatr nyitja meg, majd ramegyek a loginra, 2perc toltes majd hibauzenet az oldaltol, a netemmel nincs probléma, mas minden tokeletesen fut..2019. máj. 12. 02:18
1/5 A kérdező kommentje:
Egyszeruen odaig se jutom el, hogy betudjam irni az emailt meg a jelszot, mert az előtt mar benyomja a hibauzenetet ttoltokepernyonel..
2019. máj. 12. 02:19
2/5 anonim válasza:
Digi a szolgaltatod? Nalam se megy a bejelentkezes a ps networkre.
3/5 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok, NextGen a szolgáltató
2019. máj. 12. 09:30
4/5 anonim válasza:
ez valami netes hiba lehet. ahol vagy, vmiért nem elérhető a ps szervere
5/5 anonim válasza:
Reggel nekem sem működött, tegnap sem és ma sem. De délelőttre helyrejött mindkét alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!