Milyen játekokat ajánlotok PC-re amik jók, de nem a legújabbak?
Figyelt kérdés
olyan játékokat keresek amik már néhány évesek. laptopom ACER ASPIRE 6935G NVIDIA 9600M, Intel Core Duo T5800, 4GB DDR3. 320GB HD. ezen kéne jól futnia. bármilyen játék érdekel: autos, stratégiai, mászkálós minden. Köszi2010. júl. 6. 19:00
1/12 anonim válasza:
GTA San Andreas,NFS most wanted,NFS Carbon,fifa 08,
Prince of persia,WSOP poker 2008
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. néhányat már le is szedtem :)
utolsónak: flatout, ez milyen játék? erről sosem hallottam
2010. júl. 7. 15:26
5/12 anonim válasza:
Autós játék a Flatout, amelyben lehet törni-zúzni
6/12 A kérdező kommentje:
jól hangzik, töltöm :D
2010. júl. 7. 16:54
7/12 anonim válasza:
assassin's creed 1
keresztapa 1
call of duty 4
call of duty 2
9/12 A kérdező kommentje:
pont elkezdtem tölteni :( miért nem?
2010. júl. 8. 20:34
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy jó csak a call of duty 4 teljesítménye az újakkal egyenrangú.Csak azért mondtam, hogy ne kelljen feleslegesen bénázzál, hanem indul a gépeden.
De amúgy call of duty összes részét ajánlom, még a régiket is.Én a call of duty 2-t nem rég megint végig vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!