Melyik játék ez?
Figyelt kérdés
Nagyon régen játszottam vele. S.W.A.T-os játék, de nem találom sehol. Kb 14 éve játszottam vele, lehet kicsit sokat írok, belső nézetes. Egy esős pályán kezdődik, egy hotel előtt és kiszalad valami komornyik szerű és azt mondja "Get me out of here!", a hotelben pedig terroristák vannak, akiket le kell szerelni. Lehet Kék és Piros csapattal játszani. Mind a 2 csapat rendőr csapat, csak az egyik csapat hátulról megy az épületbe, a másik elölről és lehet váltogatni az emberek közt, hogy kivel legyünk. A fegyver nem látszik a belső nézetben, de a célkereszt igen és a kép alján az emberünk neve is és arca is látható (akivel épp vagyunk). Nagyon régóta keresem ezt a játékot#játék #rági játék
2019. máj. 7. 13:40
1/2 Infrector válasza:
Nem ismerem de nézz rá ezekre, hátha valamelyik:
Hidden dangerous 1 és 2
Kill Zone
Medal of Honor
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam!
Tom Clancy's Rainbow Six Rogue Spear
2019. máj. 7. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!