Ps4 pro konzolon miért szaggat a Subnautica játék?
Annyira végeredményeként nem vészes! Pl amikor felbukkanunk a víz alól akkor akad meg egy pillanatra a kép de ahol igazán gáz a Lost river egyik részén közel az idegen bázishoz! Ott az fps szám leesek kegyetlenül 30 alá!
Meg néha nem tölt be mindent a játék úgy értem hogy domborzati felületeket simán be lehet menni a textúra mögé!
De ezeket leszámítva egy baromi jó játék én nagyon élvezem és már várom a kiegészítőjét hogy megjelenjen remélem az is tartalmazni fogja a kiegészítőt!
"Meg néha nem tölt be mindent a játék úgy értem hogy domborzati felületeket simán be lehet menni a textúra mögé!"
Ja hát ne tudd meg, hogy hányszor kellett random roncsokból kiszöknöm időben, hogy ne fulladjak meg :D Akkor töltött be a roncs textúrája, amikor "benne" úsztam...
De amúgy tényleg jó játék, sajnos a végére kicsit eluntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!