Eninővér kérdése:
Nagyon szeretnék activity-t vagy beugró-szerű szerepjátékot játszani, de nincs ilyen érdeklődésű baráti társaságom. Ismertek ilyen társaságot, ahol szívesen fogadnának egy lökött, vidám, nemdohányzó nőneműt?
Figyelt kérdés
Köszi segítséged:-)2008. nov. 11. 13:12
3/5 A kérdező kommentje:
Szomorú, ha valakinek a szerepjátékokról csak a szex jut eszébe:-)Persze abban sincs semmi kivetnivaló, de én most játszani, nevetni szeretnék.(Valószínű, hogy nem tudja, mi az a Beugró :-))Amúgy 42 éves vagyok...agyilag pesze kb. 5 :-)
2008. nov. 12. 16:49
4/5 anonim válasza:
Egy év elteltével sikerült ilyen társaságra lelned? 25 vagyok és az itteniek nem akarnak semmilyet sem játszani.
A Marcibányi téri denevérek léteznek még?
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy csak most láttam kommented...sajna nem.... így idén is egyedül szilveszter pl :( :)
2009. dec. 28. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!