Milyen pc-s játékok vannak, melyeket Dinoszauruszokkal kell játszani? Pontosabban engem csak a Tyrannosaurus Rex érdekelne.
Itt pontosabban olyasmire gondolok, amibe a konkrét karakterek között választási lehetőségnél ott van a Tyrannosaurus. Annyit keresgettem már, de mindig zsák utcába kerültem vagy nagyon gagyi volt a játék. Nagyon megköszönném a segítséget.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Saurian - ez egy single player túlélő játék, ami a krétakori Hell creekben játszódik, az ott található faunával és flórával. Egyelőre hat játszható állatról tudni: tyrannosaurus, dakotaraptor, triceratops, pachycephalosaurus, ankylosaurus, anzu. De persze ettől sokkal több állat van benne, mint más dinoszauruszok, krokodilok, teknősök, mosasaurus.
Még csak a dakotaraptor játszható, a következő pedig a triceratops lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=ktbrUBUbjD0
Prehistoric kingdom
Ez egy parképítős játék, aminek az ea verziója valamikor idén jön ki steamre. Viszont demo verziója már letölthető onnan, 8 állattal: tyrannosaurus, velociraptor, triceratops, gallimimus, camarasaurus, allosaurus, stegosaurus, dryosaurus. Az ea verzióban 50 állat lesz, 40 dinoszaurusz és 10 ősemlős, és ez folyamatosan fog bővülni, és a jwe-vel ellentétben lesznek vízi és repülő állatok is.
ami még eddig kimaradt:
Beasts Of Bermuda
nemrég jött csak ki tehát még nagyon fejlesztés alatt áll de már több funkció van benne mint pl a The Isle-ben a modelleken,animációkon stb-n még finomítaniuk kell de jó lesz ez
Mi lenne ha a tollszektás propagandátokat nem nyomnátok oda mindnenhova?
Kerüld a beast of bermudát, a prehistoric kingdomot, sauriant, the islet és primal carnaget. Tollszektás agymenés mind, hulladék játékok. Jurassic World Evulution az jó, abba nem nyomták bele a tollas idiótizmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!