Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hasonlo jatek, mint a Dark...

Hasonlo jatek, mint a Dark Souls, DE konnyebb vagy jatekfokozattal rendelkezo?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam a DS3-at, nagyon tetszik a game, de nekem nincs ennyi turelmem egy rage game-hez. Nezegettem videokat, de nem talaltam semmi olyant ami tetszett.

Koszonom elore is a valaszokat!

2019. ápr. 21. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:

A Dark Souls NEM rage game, a lehető legtávolabb áll tőle! A dühöngés abból szokott származni, hogy a játékos megpróbálja ráerőltetni a saját játékstílusát a Dark Souls-ra, de ez itt nem működik. Ha betartod a szabályait, akkor sétagalopp, ha nem, akkor megaláz. Ha egy ellenfélre kettőt lehet ütni, utána vissza kell vonulni, akkor ne csodálkozz rajta, hogy a harmadik ütésedre elindít egy olyan brutális kombót, amiből nem kelsz fel soha. Viszont ha betartod a két ütéses szabályt, akkor egy karcolás nélkül le tudod nyomni.

Inkább türelem és figyelem kell hozzá, mint reflexek. A 14 éves fiam és az anti-gamer feleségem is végigjátszották mindhárom részt.

De álljon itt néhány könnyebb DS inspirálta, vagy stílusában hasonló játék is:

Lords of the Fallen

Salt and Sanctuary

Monster Hunter World

Nioh

Ashen

2019. ápr. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!