Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki volt az a magyar youtuber,...

Ki volt az a magyar youtuber, akinek volt egy hosszú Minecraft Tekkit végigjátszása? (több lent)

Figyelt kérdés

Nem emlékszem sokra, de az rémlik, hogy talán 3-an vagy 4-en lehettek a játékban összesen, és az is rémlik, hogy az egyikük hangja erőteljesen Nacsa Olivérre emlékeztetett.🤣

Sok épületet felhúztak a sorozat folyamán, főleg zúzottkőből.

Talán ugyanúgy tőlük volt egy vanilla végigjátszás is, amiben egy dzsungelben építettek ki maguknak a helyet? Bár itt lehet, hogy csak egyedül játszott, és nem csapattal. (Abban se vagyok teljesen biztos, hogy ez a két videósorozat ugyanattól az embertől van-e, de mindegy).

Előre köszi!

2019. ápr. 20. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Icebluebirdnek biztos volt egy, de szerintem te nem rá gondolsz, zsDavnak van olyasmi hangja, de az ő csatornáját nem ismerem, esetleg Chabinho lehet még aki szóba jöhet, neki is volt egy modos minecraft sorozata
2019. ápr. 20. 17:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Nos, egyikük sem volt az, de icebluebird videója alatt recommendedben megkaptam a dzsungeleset, amit említettem (pingvinharcostól). Úgyhogy végül is segítettél, köszönöm :D

Már csak a tekkiteset kéne előbányásznom az internet mélyeiből... 😂

2019. ápr. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!