Volt már olyan, hogy széttörtél valamit idegességedben azért mert nem sikerült a videó játékot végigjátszani?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 19:53
1/4 anonim válasza:
Evekkel ezelott sikerult egy billentyuzetet szettorni, CoD4-ben kb egesz nap csak csalok ellen kerultem.
Utanna rajottem hogy ha en osszetorok valamit, attol a csalok szama nem csokken. Sajnos.
2/4 anonim válasza:
Régebben toxic voltam eléggé, akkor csépeltem a gépet rendesen a régi gépem teteje szépen be van horpadva, meg az elején lévő műanyag borítás is törött volt már, plusz a billentyűzetet se kíméltem.
Az új gépemre és cuccaimra már vigyázok, meg már nem is vagyok olyan idegbeteg, ha kezdem felhúzni magam akkor egyszerűen kilépek és játszok vagy csinálok mást.
3/4 anonim válasza:
Need for speed húzott fel annak idején.
Dead to rights esetén a lemez tört.
Midnight Club, marha jó játék lenne, de úgy csal a gép, mint az állat.
4/4 anonim válasza:
Eddig még nem, pedig már 20 éve játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!