Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Volt már olyan, hogy széttörté...

Volt már olyan, hogy széttörtél valamit idegességedben azért mert nem sikerült a videó játékot végigjátszani?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Evekkel ezelott sikerult egy billentyuzetet szettorni, CoD4-ben kb egesz nap csak csalok ellen kerultem.

Utanna rajottem hogy ha en osszetorok valamit, attol a csalok szama nem csokken. Sajnos.

2019. ápr. 13. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Régebben toxic voltam eléggé, akkor csépeltem a gépet rendesen a régi gépem teteje szépen be van horpadva, meg az elején lévő műanyag borítás is törött volt már, plusz a billentyűzetet se kíméltem.

Az új gépemre és cuccaimra már vigyázok, meg már nem is vagyok olyan idegbeteg, ha kezdem felhúzni magam akkor egyszerűen kilépek és játszok vagy csinálok mást.

2019. ápr. 13. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Need for speed húzott fel annak idején.

Dead to rights esetén a lemez tört.

Midnight Club, marha jó játék lenne, de úgy csal a gép, mint az állat.

2019. ápr. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Eddig még nem, pedig már 20 éve játszok.
2019. ápr. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!