Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fahrenheit szerű játékok pc-re?

Fahrenheit szerű játékok pc-re?

Figyelt kérdés

Tetszenek az ilyen stilusu jatekok ,de nem nagyon talaltam ,plane nem a gepemre.

4Gb ddr2 ram

Gt640 2gb videokartya

E5400 2,7Ghz Dual proci

2019. ápr. 10. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 11. 07:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Utalom az ilyen jellegu valaszokat.

Egy link es ennyi.

Kaptam egy angol nyelvu oldalt. Nem is csak az ilyen tipusu jatekokrol van szo.

Ezenkivul kertem,hogy Pc-re ,ehhez kepest van boven Ps exkluziv+ kertem,hogy viszonylag alacsony legyen az igenye ,ehhez kepest vannak olyanok ,amikhez a gepem 2x-es teljesitmenye is keves lenne.

2019. ápr. 11. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ott az összes farenheit szerű játék amit kértél, ne várd el, hogy majd végig nézem az összes játékot, hogy hogyan megy a gépeden
2019. ápr. 11. 17:43
 4/8 AncsA(6)3 ***** válasza:

Nem tudom menne-e a gépeden de:

Life is Strange

2019. ápr. 11. 19:08
 5/8 A kérdező kommentje:

#3 - Ne varjam el? Kerdest tettem fel ,amire valaszt vartam. Erre te a kerdes kiteteleit figyelmen kivul hagyva linkeltel valamit. En nem varok el semmit ,gondoltam olyanok fognak valaszolni akik tudnak.

#4 - Koszi, "sajnos" mar kivittem :D A Before the storm is megy a gepemen egyebkent

2019. ápr. 11. 19:57
 6/8 AncsA(6)3 ***** válasza:
Bármelyik telltale játékot tudom ajánlani. (wolf among us, game of thrones, walking dead, batman)
2019. ápr. 11. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Hm.. értem. Tehát neked az jobb lett volna, ha link helyett inkább az ott megtalálható játékokat kimásolom és billesztem ide, ez miért lett volna jobb? Ott a link és ott vannak az interactive movie video games.

Egyébként nem tudom végignézted-e vagy sem az ott lévő játékokat, de amik itt fel lettek eddig sorolva, azok megtalálhatóak a linkben is.. ja és sajnálom, hogy egy linkkel le lehetett tudni a kérdésed..

2019. ápr. 11. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 - Nem lett volna jobb ha kimasolod.

Egy linkkel nem lehetett letudni a kerdesem. A linkben olyan jatekok is szerepelnek amik nem PC-re vannak vagy komolyabb gep kell hozza. Ezenkivul van jonehany olyan ,aminek koze nincs a fent emlitett jatektipushoz.

Szoval a kerdes kriteriumainak nem felelt meg amit linkeltel ,megis aztmondod ,hogy jo az ?:D

2019. ápr. 12. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!