Fahrenheit szerű játékok pc-re?
Tetszenek az ilyen stilusu jatekok ,de nem nagyon talaltam ,plane nem a gepemre.
4Gb ddr2 ram
Gt640 2gb videokartya
E5400 2,7Ghz Dual proci
Utalom az ilyen jellegu valaszokat.
Egy link es ennyi.
Kaptam egy angol nyelvu oldalt. Nem is csak az ilyen tipusu jatekokrol van szo.
Ezenkivul kertem,hogy Pc-re ,ehhez kepest van boven Ps exkluziv+ kertem,hogy viszonylag alacsony legyen az igenye ,ehhez kepest vannak olyanok ,amikhez a gepem 2x-es teljesitmenye is keves lenne.
Nem tudom menne-e a gépeden de:
Life is Strange
#3 - Ne varjam el? Kerdest tettem fel ,amire valaszt vartam. Erre te a kerdes kiteteleit figyelmen kivul hagyva linkeltel valamit. En nem varok el semmit ,gondoltam olyanok fognak valaszolni akik tudnak.
#4 - Koszi, "sajnos" mar kivittem :D A Before the storm is megy a gepemen egyebkent
Hm.. értem. Tehát neked az jobb lett volna, ha link helyett inkább az ott megtalálható játékokat kimásolom és billesztem ide, ez miért lett volna jobb? Ott a link és ott vannak az interactive movie video games.
Egyébként nem tudom végignézted-e vagy sem az ott lévő játékokat, de amik itt fel lettek eddig sorolva, azok megtalálhatóak a linkben is.. ja és sajnálom, hogy egy linkkel le lehetett tudni a kérdésed..
#7 - Nem lett volna jobb ha kimasolod.
Egy linkkel nem lehetett letudni a kerdesem. A linkben olyan jatekok is szerepelnek amik nem PC-re vannak vagy komolyabb gep kell hozza. Ezenkivul van jonehany olyan ,aminek koze nincs a fent emlitett jatektipushoz.
Szoval a kerdes kriteriumainak nem felelt meg amit linkeltel ,megis aztmondod ,hogy jo az ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!