Jurassic world Evolution: melyek a kedvenc dinoszauruszaid és melyeket utálod a legjobban?
Az én kedvencem az iguanodon, nagyon örülök, hogy bekerült.
Ezen kívül tudom, hogy sokan nem szeretik ahogyan kinéznek és tudományosan nem korrektek, de imádom a sinoceratopsot (olyan, mint egy cuki orrszaszrvú+víziló hibrid), az ankylosaurust (mert olyan mint egy nagyra nőtt teknős) és a stygimolochot (mert szintén cuki).
Amit utálok az a baryonyx, szerintem ez nagyon nem sikerült szépre. Láttam amatőr megvalósítást is, ami megőrizte ezt a krokodilos beütést és mégis szebb volt.
13. Együtt vannak, mert követik az alfát, de ha vadásznak, akkor nem fognak pl. összedolgozni és úgy leteríteni egy növényevőt. (Miközben ilyen viselkedés van a jpog-ban).
Erre gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=PAdgXHM-KK8
Vagy most megint Prehistoric kingdom példa, ami még csak demo verzióban van, de ott pl. ha egy ragadozó megközelíti a triceratops csordát, akkor az állatok összeállnak és együtt védekeznek.
Ilyen viselkedésekre gondolok. Ezek jó lenne ha benne lennének ebben a játékban is.
13. De ha az deinonychus lenne, akkor nem Mongóliában ásnák elő, nem?
Bár igaz, a filmekben a Sziklás-hegységben ássák elő, de a játékokban meg Ázsiában van a lelőhelye. :D
Bár én úgy tudtam a jp velociraptor egy utahraptor, aminek a koponyája csak deinonychusé. xD
Én a Suchomimust mondanám személyes favoritnak, a játékban talán ez az állat áll kinézetében a legközelebb a valósághoz.
Amiket nem bírok, az a Carcharodontosaurus, Deinonychus, Giganotosaurus, Troodon. A Carcharodontosaurust olyan semmilyenre csinálták meg, és még ronda is. A koponyája túl alacsony, és túlságosan lejt az orr felé. Még a tüskéket is ocsmányul oldották meg, illetve a hangja olyan, mint egy láncfűrészé. A Deinonychus abszolút felesleges. Amit Velociraptornak hívnak a játékban (meg a filmekben), az valójában inkább Deinonychus. Kérdem én, így mi értelme van? Vagy ha már benne van a játékban, legalább legyen játékbeli Velociraptor méretű, vagy annál is valamivel nagyobb, mert még a valódi állatnál is kisebb. A kinézetét is jobban megcsinálhatták volna. A koponya szintén megkérdőjelezhető, és miért vannak baziliszkusz tarajai a fején és a hátán? A Giganotosaurus viszonylag szép, csakhogy a feje alapján inkább néz ki Carcharodontosaurusnak, mint Giganotosaurusnak. És az is megér egy misét, hogy olyan alap dolgot is lehagytak róla, mint a hallux. A Troodon is semmilyen. Messziről alig különböztethető meg egy Velociraptortól. Ezt is ha már berakták, legalább nézzen ki úgy, ahogy eredetileg ki kéne néznie: [link]
Jó lenne ha így nézne ki. Sajnos a fan baryonyxet nem találtam, de egy ankylodocust igen, az is nézhetne ki inkább így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!