Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minden vágyam, hogy admin...

Minden vágyam, hogy admin lehessek a cod4. Valaki tud segíteni? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a játékot, és már jelentős ideje MINDEN nap felmegyek. A multam nagyon hoszzú és már sok klánba volttam benne. Ezek mellett elitélem a cheatereket és nyugodt természetem van :(nem szoktam beírkálni dolgokat.) Valaki nem tudja hogy, h lehetek valahól admin, vagy esetleg milyen klánba vennének fel? (jelenleg 1 be sem vagyok benne) Vagy tudok olyan klánt ahól üresedés van? Ha valakit érdeklem, vagy tud valamit kélem jelezzem. (xfire:kingderil Steam:az egy kicsit becsesebb , majd megadom csak féltem :DVárom a válaszokat!!!
2010. júl. 4. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha saját szervert bérelsz, akkor azon lehetsz admin.
2010. júl. 4. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen... Ezen is elgondólkoztam, csak hát nagyon drága (az eggyes klánok is csoportosan fizetik.) És azt se tudom h lehet fizeni>..
2010. júl. 4. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:

minden le van irva ilyen szerverrendeléses oldalon..(mi csekkel fizettük) amúgy meg nem drága.. max 2 ezer.. és az már kb 16 slotos lehet.. na hajrá.. itt egy link, énis tőlük rendeztem szerót.

[link]

2010. júl. 6. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Te egy nagy láma 8 éves vagy egy szerver havonta nem több mint 4000 ft.

Szüleid nem fizetik?

Aztán majd hisztizel, hogy nincs játékos rajta.

2010. júl. 6. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kérem szépen nem vagyok se láma, se 8 éves. Számtalanszór voltam admin csak a cod4 nekem még kicsit új. Nem tudom hogy, az 55 rankom és az arany ak-47 -esem valamint az arany mini-uzim azt bizonyítja-e hogy lama vagyok... Amúgy bele gondóltál már, hogy milyen lenne az életed, ha a születésednél nem tekeredik a nyakadra a köldökzsinór? Nagyon tudlak sajnálni.. (jahh és csak úgy kis ablakban. Jelenleg a 17. életévemet töltöm...) Viszont a te értelmi szintedet elnézve (agyilag legalábbis biztosan) Kb. 10 éves vagy. +helyesírás fail (nézd át amit írtál) Jahh és képzeld nekem az életben semmit nem toltak a seggem alá, nem úgy mint...khmm. egyeseknek. :D Szép napot!
2010. júl. 6. 21:58
 6/7 honolaszotyola válasza:

en tudok egy jo klant a szero neve:

(HUN) (TDM) (harcdore)

2011. máj. 30. 15:07
 7/7 honolaszotyola válasza:

[link]

Ingyen lehet kreálni ennyit fizetsz érte:0 Ft

2013. okt. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!