Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítsen össze kavarodt...

Valaki segítsen össze kavarodtam (? )

Figyelt kérdés

Ugye van az a játék az Assassin's Creed.

AZ első részében kijön össze kivel ?

Ki ki ? Altair vagy Ezio ?Első része miről szól ??Sehol se találom magyarul.

Második része is miről szól ?

Ott is még Altair van vagy Ezio ?

Ott is mi a történet ??

Harmadik részében is .. AZ ki ?? Altair vagy Ezio ?

Kinek van gyerek ?KInek nincs ?? MIről szóól ?

Őszinte legyek nagyon össze keveredtem..

van az a csaj ..Asszem Maria .. azzal tényleg le fekszik vagy csak álmodja ??Mert valami olyat fordítottam le h, Örököst akarnak vagy valami ilyesmi..

Ha valaki letudnál irni h, miről szól és h, kikivel akk azt :

Nagyon megköszönném !!

2010. júl. 4. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Játszottál velük? Elég összetett sztorija van, ha ezeket nem vágod, akkor ajjaj...

Szóval az 1-ben Altair van. A 2-ben Ezio. 3 még nincs.

Egészében a játék arról szól, hogy van egy kis szerkezet, az alma az Édenből, amit Ádám és Éva lovasított meg annak idején. A szerkezet az idegenektől származik (ufóktól), és ezért elég nagy hatalmat ruház a kor embereire. Lényegében ennek a tárgynak a birtoklásáért folyik a küzdelem a templomosok meg a bérgyilkosok között.

Altair meg Ezio is a bérgyilkos rend tagjai, mint ahogy Desmond is. Gyereke szerintem egyiknek sincs. Mármint biztos van, mert egy vérvonal mind, de a játékban ez nincs benne. A 2 úgy kezdődik, hogy Ezio megszületik, lehet az kavar be. Dióhéjban ennyi, ha van kérdés, szólj.

2010. júl. 5. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:

AC3 van.. Testvériség.. nézd meg youtuben :D

De amugy köszi köszi :D:D

2010. júl. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!