Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valid az Xbox 360?

Valid az Xbox 360?

Figyelt kérdés

Hali!

Szeretnék beruházni egy konzolra, nem kell valami csúcstechnológiás, ezért gondoltam a sima xbox 360ra, csak szerettem volna megkérdezni a kockák véleményét róla előtte :D..Megéri még ma is megvenni? Vagy már hasonló árkategóriába találok más, jobb konzolt esetleg? Amiket néztem 360okat árra, olyan 55.000Ft körül voltak..Igazából csak nyárra akarom, barátnőmmel végignyomnánk az Until Dawnt, meg az ilyen fun gameket..Nyugodtan ajánlhattok konzolokat, az ár nem számít, de ilyen nagyon igényes konzolra meg nem lenne szükségem, nagyjából hetente 1x 5 percet játszanék rajta, ha egyedül vagyok... Az ilyen Until Dawn kaliberű játékokra megállja a helyét az xbox 360?

2019. márc. 26. 00:46
 1/4 A kérdező kommentje:

Oh, most vettem észre, hogy 360ra nincs Until Dawn..

Esetleg valamit tudnátok ajánlani olyannak, aki heti pár percet nyomná csak?

2019. márc. 26. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát xboxra az nincs mert ps exkluzív

De miért 360 at vennél mikor annak már nincs semmi jövője. Xbox one S volt akciósan 55 ezer már a media marketben de most sem rossz az ára. [link]

2019. márc. 26. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Használtan Xbox One / PS4 néha 50.000 Ft alatt kapható.

Az Until Dawn CSAK PS4-re jelent meg, de inkább interaktív film, mint játék.

Az Xbox 360 (és a PS3) előző generációs konzol, nem jelenik meg már rá játék, és 55.000 Ft borzasztóan sok érte, maximum a felét éri meg.

2019. márc. 26. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
55k borzasztóan sok egy X360 konzolért, ahhoz képest hogy 70-ért már 1 terrás X One-t kapsz. Igazából azt kell mérlegelni hogy megfelel-e neked az a játékpaletta ami 360-ra van. Konzolboltból lehet kapni használt 360-at 30ezer körül, azt még reális árnak érzem.
2019. márc. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!