Ikariam-hoz hasonló offline játékok?
Sziasztok. Mint írtam ikariamhoz hasonló offline Rts-eket keresnék. Valaki esetleg tudna ajánlani pár jó játékot nem túl nagy gépigénnyel?
Gépem:
Intel pentium g2030 3ghz(2 magos)
amd radeon r7 240 1gb
8gb ram
win7 x64 op.
A normális válaszokat előre is köszönöm.
Amiket ismerek de nem feltétlen ikariamhoz hasonlóak(csak kiindulási pontnak hogy milyet szeretnék) de elnyerték a tetszésem:
The settlers 6-7
Anno 2205
empire earth széria
age of mythology
Köszi. A Settlers szériából a vége(6-7) jobban bejött mint a 2. :)
a másikat megnézem, köszi. :) Ha tudsz még mond bátran. :)
Bár körökre osztott stratégiai játék, de a Heroes of Might and Magic széria is egész jó. :)
Egyébként az Ikariamot mióta ismered? :)
Heroes-ból is 3-6ig játszottam, az is jó. :) Esetleg még valami?
Ami ikariamot illeti 2015 óta, Nemrég tértem vissza alfa-ra meg új szerverén is vagyok. :D
Hasonló offline játékot már nem ismerek. Hirtelen még az Empire of the Galaldur és a Travian jut eszembe, de ezek online játékok.
Én szétnéznék a helyedben az angol Wikipédián a "Real-time strategy video games" kategóriában ( [link] ), ahol 500+ RTF játék szócikke van összegyűjtve. :-)
Egyébként Lambda-n vagyok (a szerverösszevonás előtt Iota-n voltam), a jelenlegi felhasználómat 2013-ban regisztráltam. :-) (Momentán vakációmódban vagyok. xD) Korábban is játszottam már Ikariammal, de nem emlékszem már pontosan mikori volt az első regisztrációm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!