Apex Legends vagy akár más játék. Mi lehet a gond? Miért ADJA VAGY MIÉRT NEM ADJA?
Figyelt kérdés
Szóval próbáltam már mindent magammal tenni , arról lenne szó hogy van hogy megy a játék és szanaszét lövök mindenkit és vannak olyan napok mikor szinte egy fos vagyok és nem adja, értitek hogy értem :D, próbáltam már kialudni magam , próbáltam már mindent ezt arra értem hogy energia ital meg minden egyéb más dolog , egér érzékenység , máshogy pozicionálni egy csapatban máshogy tevékenykedni, DE van mikor munka után elkezdek játszani és tudok mindenhogy lőni és van is élményem... zavar-e már azt se tudom hogy mi befolyásol vagy egyszerűen csak vannak ilyen napok ?? :D ha pl ott egy twitches Shroud híres játékos annak hogy megy mindig minden nap valamilyen szinten hogy mindenkit szétlő...??? tudtok valamit erre ? mi lehet a gond ?2019. márc. 15. 15:18
1/2 A kérdező kommentje:
azt még nem írtam oda hogy reflex. szóval hogy mindig más , miért nem lehet ugyan olyan vagy én nem értem Cod2, Cod4 korszak is ilyen volt még az xfire-s időkben és még utána is toltam , már nagyon régóta játszok fpssel
2019. márc. 15. 15:31
2/2 anonim válasza:
Szia!
Kezdjük ott ,hogy Shroud 0-24ben ezt csinálja.
Lehet , hogy néha izgulsz vagy csak szimplán fáradt vagy abban az adott idő zónában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!