Minecraft villámlás letiltása . Hogy?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Szerver oldalon szeretném a villámlást letiltani. Van-e mód rá, és ha igen akkor hogyan? A probléma az hogy újabban (szinte) minden belépésnél, azonnali villámcsapás jön, és persze ki is gyullad valami. Lakás, erdő, fából épített tereptárgyak. És sajnos jóval többször, mint az statisztikailag várható lenne.2019. márc. 14. 09:38
2/7 anonim válasza:
Optifine moddal ki lehet kapcsolni az időjárást, de az az esőt is kikapcsolja, esetleg kikapcsolhatod a tűz terjedését /gamarule doFireTick false parancsal. Esetleg, leteszel egy command blockot, bvagy a háttérben futtatsz egy parancsot, hogy ölje meg rögtön a villámot, de ez nem tudom mennyire használna, és az 1.13 szintaktikáját sem tudom
3/7 he84 válasza:
A kérdező nem mondta, hogy 1.13-as szerverről lenne szó. Az is lehet, hogy 1.12-esben, vagy korábbiban multizik, nem tudhatjuk. Mindenesetre az 1.13-ashoz nagyon kevés mod létezik, mert átírták és ahhoz még nehezebb mod-okat csinálni.
4/7 anonim válasza:
Az Optifine már rég kijött 1.13-ra
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. A Probléma snapshot szerveren jelentkezett (tehát 1.14 pre verzióin próbálunk nyomulni...) . És már jópár verzió óta jelentkezik. Konkrétan belépéskor azonnal (!) kb 1 másodpercen belül villámlik a közelemben, és persze gyullad a ház, az erdő meg minden. Ezért kellene egy hathatós megoldás. gyakorlatilag nincs már fa az otthonként szolgáló kisebb szigeten, és ha ültetünk is ezerrel, azok is igen hamar leégnek :(
2019. márc. 17. 10:15
6/7 anonim válasza:
Hát az 1.14-gyel igen sok baj van, azért még azok az új faluk is elég kaotikusan genrálódnak, a raidek is bugosak, nem tudom, hogy lesz ebből bármi.
7/7 he84 válasza:
Oké 4-es válaszoló, elhiszem hogy kijött már az OptiFine mod az 1.13-asra. Ettől még nem jön ki a legtöbb mod 1.13-asra, csak kevés, elmondtam miért. És az OptiFine nem megoldás a kérdező problémájára, ha netán ezért mondtad, akkor hiába mondtad. És hát kérdező, az 1.14-es még valóban bug-os itt-ott, ráadásul egy snapshot-tól nem tudom mit vársz, hiszen az még csak amolyan demó. Snapshot-on át multizni nem a legjobb, pont a több bug miatt. De elhiszem, ha korábbi teljes verziókban is ez a gond, elég fura. Sok sikert a megoldáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!