Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen felszerelést használjak?

Speedfox kérdése:

Milyen felszerelést használjak?

Figyelt kérdés
A God of War-ban milyen felszerelést és rúnákat kell viselnem hogy a valkűröket könnyebben legyen őket legyőzni? Vagy esetleg van valami más módszer rá?

#God of War #cucc #valkűrök
2019. febr. 26. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a végső páncél szett ha jól emlékszem a végtelen ködös páncél volt (Niflheimből), ez előtt pedig Brok királyi páncélja. A sima valkűröket az utóbbival is le lehetett már verni (normál nehézségen játszottam). A királynő pedig keresztben lenyel, tök mindegy milyen páncél van rajtad, nála visszavettem könnyűre a nehézséget.

Rúnákból meg volt kis millió, azokra nem emlékszem, de nézd végig, hogy melyik milyen bónuszt ad, illetve azok is 6-7-es szint körül legyenek.

2019. febr. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!