A division 2 a február 21-22. -én lévő tesztnél már a szinte teljesen optimalizált állapotában volt vagy közel sem optimalizálták még?
Már egy másik kérdést feltettem csak sajnos az 1 db gyenge a géped válaszon kívül nem jutottam előrébb így hát megkérdezem így: mennyire van optimalizálva a játék? most fut nekem 80-100 fps-el de elő fordulnak fps droppok és nem akarom elhinni hogy legalacsonyabb grafikán kell futtatnom azért a játékot hogy élvezhető legyen. Nem akarom elhinni hogy a division 1 hez képest ennyire nem akarja elvinni a gépem (div 1 high grafika)
gépem: GTX 1050
i5 4570
8 gb ram
ha valaki meg tudja mondani hogy mire számítsak a megjelenéskor vissza mondjam e az előrendelés vagy ne és szerinted lessz e olyan szép és optimalizált e ez a játék mint valaha. A másik vicc hogyha ez a már teljesen optimalizál változata a játéknak hogy a division 1-et egy 1 Gb os kártyával médium grafikán játszottam végig 60 fps-el :DDD. Nem tűnik úgy nekem mintha a 2 játék között nagyon sok különbség lenne grafikailag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!