Fortniteban miért vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
Szóval season 5-be kezdtem el játszani és sokat gyakorlok ( de csak hétvégén tudok játszani) de a kill rekordom nem sok meg winem sincs. Megtudnátok mondani hogy ez miért lehet, vagy csak simán béna vagyok ?2019. febr. 15. 16:48
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy nem láttalak játszani egy percig sem, elég nehéz lenne válaszolni.
2/3 anonim válasza:
Minden játékban csak úgy lehetsz jó ha sokat játszasz. Ha csak hétvégente tudsz akkor ez egy lassabb procedúra lesz neked, de még tőled is függ az egész, vannak akik csak lassabban tanulnak meg egy játékot.
És persze ha jó akarsz lenni akk ne legyél 100% playground warrior, csak éles helyzetben tudod begyakorolni rendesen h mit mikor kell csinálni. Főleg mostanság az építés már nem sokat számít, csak legyen jó az aim-ed és legyél okosabb az ellenfeleidnél.
Én am már nem foglalkoznék vele annyit, a játék egy noob friendly sz@rkupac lett, most is csak az apex nyomása miatt adták meg a játékosoknak azt amit kértek, én már 2 hónapja befejeztem a játékot :P
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálok mindig a fightoknál gyakorolni meg ilyenek !
2019. febr. 16. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!