Ez a videó jó yugioh tanuláshoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni yugiohzni és ezért videókat kezdtem keregsélni a youtubon.
Többet is találtam de volt ami nem érthető és nem magyar volt.
De találtam egy ilyet is.
https://www.youtube.com/watch?v=Y1FAehCJdoM&t=2s
Ez szinkronos meg minden de viszont ebbe van egy ilyen plusz mező is. Ez valós? Tényleg van már ilyen? Az inga szörnyeknek (ha jól tudom az angol nevét akkor pendulum? XP ) tudom hogy van mezője de az ott középen mi?
2019. febr. 15. 12:32
1/2 nemhathanemhet válasza:
Eléggé tömören mondta el de igen, már eléggé összetett a játék. A videóba elhangzottak igazak. Középen az a 2 extra szörny zóna (amiből csak egyet használhatsz) arra szolgál, hogy a fusion, synchron, xyz, link szörnyeket megidézd. Máshova NEM idézhetsz ilyen szörnyeket CSAK akkor ha link szörnyet idéztél oda, és annak valamelyik nyila rámutat egy szörny zónádra.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszööm szépen a válaszT!
Azóta megnéztem a többi részt is és egészen jól beletanultam.
Annyival még kiegésziteném amit írtál, hogy a kiütött és ezáltal az extra pakli tetejére került pendulum szörnyeket is csak az extra zónára lehet megidézni.
2019. jún. 13. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!