Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vajon lesz folytatása a...

Vajon lesz folytatása a Prototype sorozatnak?

Figyelt kérdés
Régen szerettem játszani a Prototype című játékkal. Vajon lesz folytatása? Ez volt az egyetlen játék amit végigjátszottam. A 2.részről hallottam már, de 3. Is lesz? Mi a véleményetek ezekről a játékokról?

2019. febr. 13. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Én imádtam a prototype 1-2őt. Többször is végigjátszottam a legnehezebb fokozaton. Sőt neked hála hogy most eszembe juttattad lehet megint elő is veszem. :D

Ami a 3. részt illeti sajnos esélytelen pedig anno én is vártam. Sajnos magyarítás sincs hozzá(és nem is lesz soha) de attól még jó játék. Inkább ne legyen 3. rész mint hogy valami filléres ócskasággal kiszúrják a szemünket. Legalábbis nekem ez a véleményem. :)

2019. febr. 13. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Az első rész nagyon nagy. Szinte pont ilyen szerepjátékot szeretnék, hasonló az elképzelés fegyverek szintjén is, és a második részt alig várom hogy kipróbálhassam, tényleg. Kíváncsi vagyok hogy milyen hasonló játékok vannak még a piacon, hogy tájékozódjak az irányzat vonulatáról!?! De tényleg vannak még hasonló játékok, vagy mint tempóra ilyen jellegű?
2019. febr. 16. 22:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Klassz a főszereplő
2019. febr. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!