A Lol-ban miért ekkora szar a rank rendszer?
Olyan emberekkel játszok, hogy az leírhatatlan. Olyanok vannak silverbe,platban és goldban, hogy ahhoz közük sincs.
Miért nem lehet azt, hogy mindenki kezdi a játékot bronz5-ben, aki kijut az kijut, aki nem az meg maradjon ott ahová való. De, hogy olyan platosakat látok, hogy meghal 10szer, nem wardol, ugat arról, hogy szar a csapat, az nem oda való. Az nem egy rossz játéka éppen, hanem alapból ilyen. Meg a riot elkezdhetné bannolgatni az ilyen volt 30 euróm, ezért vettem egy diás accot idiótákat is.
"olyan platosakat látok, hogy meghal 10szer, nem wardol, ugat arról, hogy szar a csapat"
Te mi vagy, goldos? idejössz és ugatsz, hogy szara a csapat? git gut öcsém git gut.
Aztán silveresként te hol találkozol olyan platossal? Normalba legfeljebb, de ott meg külön MMR van, azért kaphatsz ki ilyeneket, de az is ritka.
Azt meg miként akarod rábizonyítani valakire, hogy vette az accját? Pocsékul játszik? Akkor lemegy a szintjére.
Mit nem értesz? A MM jó, a játék ki van egyensúlyozva, csak rohadt bonyolult az egész és ahelyett, hogy az emberek megtanulnának kérdezni, inkább panaszkodnak.
Ennyi. Git gut. Ha benézel summonerschool-ba redditen, tudod mi az a módszer amivel a legtöbb bronzost kihozták? nem az, hogy tanuld meg yasuó/mastert/rengart/khazixet/leesint... és verj szét mindenkit, mert a csapatodra nem számítasz, hanem azzal, hogy fogadd el, hogy béna vagy, oda tartozol, ahol vagy és ha valami nem tetszik, akkor tanulj a hibáidból.
Egyébként nem vagyok 120 éves és silverest sem ad be mellém(mondjuk goldost igen, de ez ugye az idény kezdésnek köszönhető újraindítás miatt van. Na tessék, bár nem kérdezted, mégis segítettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!