Ha elkezdem a Resident Evil 6. részét anélkül, hogy az előző részek sztoriját tudnám, fogom érteni?
Figyelt kérdés
Már régóta vonz a játék, és a hatodik rész adja trailer alapján. Fogom érteni az előzmények nélkül? És ha nem, mit érdemes tudnom?2019. febr. 6. 20:10
1/1 Garott válasza:
Igen és nem. Vannak olyan események és esetleges utalások, amiket nem, de teljesen játszható a korábbi részek nélkül is. Max annyi, hogy a legtöbb szereplő már úgy kezeli egymást, hogy közös múltjuk van, de szerintem nem zavaró. Én is külön játszottam ezzel a résszel, mert nekem a korábbi részek túlságosan túlélősre voltak állítva, ez pedig egy akciójáték lett, annak minden előnyével, és hátrányával.
Arra figyelj, hogy a játékban 3+1 párossal játszhatod végig, de minden párosnak teljesen más a története, amik néha összefutnak. Emiatt érdemes sorban játszani, mert úgy logikusabb a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!