Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Car mechanic simulator 2018-ba...

Car mechanic simulator 2018-ban a mod autók miért hiányosak?

Figyelt kérdés
A tuning Dlc-letöltöttem, de nincsenek meg a fizetős Dlc-k. Sok mod autó hiányos (motor, kipufogó) és nincs oda írva hogy melyik fizetős Dlc kell hozzá. Honnan tudom hogy melyik Dlc kell hozzá? Vagy meg kell venni az összes Dlc-t és megoldja a problémát?
2019. febr. 3. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem megvan az összes DLC, és így is van egy csomó befejezetlen modell. Pl. a minap szereltem egy gyönyörűen lemodellezett Porschét, amiben nem volt motor.
2019. febr. 5. 11:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor erre nincs megoldás ezek szerint. Gondolom ezekbe a mod autókba olyan motor vagy kipufogó van amit sem az alapjáték sem a Dlc nem ismer. Azt viszont nem értem hogy a mod készítője hogy csinálhat egy olyan autót amibe nincs motor. Ez elég vicces egy ilyen autó szerelő szimulátor játéknál. Na mindegy. Akkor maradok az olyan autóknál ami teljes vagy csak egy-két dolog hiányzik. Köszönöm a választ.
2019. febr. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!