Puzzle képkeretet keresek emberi áron tudnátok segíteni?
Nem tudom azóta találtál-e már keretet de megpróbálok segíteni.
Szerintem kapcsos képkeret jobban megéri. Ebből van pont 70x100-as.
[ [link] De panoráma képre nincs keret. Vagyis én nem találtam sehol ami nekem megfelelő lenne árban.Én így a kereteztetést választom. Egy üvegeshez fogok elmenni és ő fogja méretre vágni az üveglapot és készített hozzá keretet is. [Jövöheten fogok menni hozzá és azt mondta, hogy 3000-nél nem lesz több. ] Szerintem nézz körül hátha van a környéken valaki aki foglalkozik ilyennekkel.
Esetleg ha otthon szeretnéd elkészíteni akkor ezt tudom ajánlani. Egy csoportban olvastam hogy több ember készített így keretet és elég sok pozitív visszajelzés volt.
[ [link] ]
Puzzle ragasztót szoktál használni? Állítólag ha össze ragasztod a puzzle-t akkor nem kellene, hogy szét essen és keretezés nélkül is fel lehet helyezi.Én még nem próbáltam ki de,amint elkészül az 500 db-os képem kipróbálom. Azt viszonylag gyorsan újra lehet rakni nem úgy mint egy 1000 darabosat.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!