Diablo 3-al játszik itt még valaki?
Figyelt kérdés
Nem sok magyart látok a játékban. Kíváncsi vagyok hányan vannak a gyakorin akik még tolják!2019. febr. 2. 21:58
1/4 anonim válasza:
Én tolom, de már csak PS4-en. Azt honnan látod, hogy ki a magyar? Mert pl. a felhasználónevemből biztosan nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Múltkor láttam egy monkot akinek az volt a karakterneve hogy Bözsi. Megkérdeztem magyar-e, persze az is volt :D Meg volt már hogy pl valaki nekiállt káromkodi mert borzalmas cuccot kapott, general-ba kérdezte hogy ki beszél magyarul, vagy van akinek a felhasználóneve is magyar.
Én PC-n vagyok egyébként, angol a felhasználónevem, valószínűleg sokan vannak még így.
2019. febr. 2. 23:03
3/4 anonim válasza:
Prohardver D3 forumára less be, ott találni magyaroakt akik tolják.
4/4 anonim válasza:
Amúgy nekem kb egy éve nem volt fenn vagy több, néha eszembe jut akkor felkerül de pár hét után mindig emgunom, aztán jo ideig ismét nem nyulok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!