Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Liandry...

League of Legends Liandry gyötrelme kérdés?

Figyelt kérdés
Ez az item azt már értem hogy arra jó, hogy bónusz sebzést okozzon pár másodpercen keresztül. De az is látható hogy a mozgásban korlátozott hősöknek dupla annyit okoz, ezt hogy érti? Azt is tudom hogy a Rylai lassítja és ad mozgáskorlátozást, de ha olyan hőst játszol akinek alapból van mozgáskorlátozása, például Morg q, Lux q, Ziggs e-je lassít, akkor kell Rylai hogy jól működjön a Liandry vagy nem? Remélem aki régebb óta játszik tud segíteni, kicsit hülyén hangzik de lolosoknak érthető lesz szerintem.
2019. febr. 1. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A Liandry's bármilyen mozgáskorlátozással működik, tehát nem kell hozzá Rylai's.

Amúgy annyit még ehhez kis kiegészítésként, hogy a Liandry's sebzése mozgáskorlátozott target esetében nem dupla. Alapesetben 4,5% target max hp, mozgáskorlátozással 7,5% target max hp.

2019. febr. 1. 21:44
 2/2 kreténpali ***** válasza:

Ahogy előző írja. Rylai-t azért szeretik, mert a liandry-t olyan spellekkel is lehet használni, aminek nics cc-je. Pl morgana w alapból nem lassít, de rylai-vel igen.

Morg q-val nehéz találni, viszont morg w-vel nagyon egyszerű. A Liandry abban segít, hogy az ellenfél tankjaival szemben hatékony egyél hosszú csatában, vagy morgana esetében w-vel biztonságos távolságból sebezd a tankokat, mielőtt elkezdődik a csata.

2019. febr. 4. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!