League of Legends Liandry gyötrelme kérdés?
Figyelt kérdés
Ez az item azt már értem hogy arra jó, hogy bónusz sebzést okozzon pár másodpercen keresztül. De az is látható hogy a mozgásban korlátozott hősöknek dupla annyit okoz, ezt hogy érti? Azt is tudom hogy a Rylai lassítja és ad mozgáskorlátozást, de ha olyan hőst játszol akinek alapból van mozgáskorlátozása, például Morg q, Lux q, Ziggs e-je lassít, akkor kell Rylai hogy jól működjön a Liandry vagy nem? Remélem aki régebb óta játszik tud segíteni, kicsit hülyén hangzik de lolosoknak érthető lesz szerintem.2019. febr. 1. 19:11
1/2 anonim 

válasza:

A Liandry's bármilyen mozgáskorlátozással működik, tehát nem kell hozzá Rylai's.
Amúgy annyit még ehhez kis kiegészítésként, hogy a Liandry's sebzése mozgáskorlátozott target esetében nem dupla. Alapesetben 4,5% target max hp, mozgáskorlátozással 7,5% target max hp.
2/2 kreténpali 

válasza:

Ahogy előző írja. Rylai-t azért szeretik, mert a liandry-t olyan spellekkel is lehet használni, aminek nics cc-je. Pl morgana w alapból nem lassít, de rylai-vel igen.
Morg q-val nehéz találni, viszont morg w-vel nagyon egyszerű. A Liandry abban segít, hogy az ellenfél tankjaival szemben hatékony egyél hosszú csatában, vagy morgana esetében w-vel biztonságos távolságból sebezd a tankokat, mielőtt elkezdődik a csata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!