Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy vidámparkos játékot...

Egy vidámparkos játékot keresek, ráismertek?

Figyelt kérdés

!NEM A ROLLER COASTER TYCOON!

Valószínűleg egy régebbi játékról lehet szó, mert olyan 8 éve játszhattam vele.

Ez is egy vidámpark volt, de itt nem magadtól építetted a játékokat, hanem előre megvolt adva és fokozatosan több játékot rakhattál le. Folyamatosan nézni kelletz, hogy az embereknek mi a véleménye a játékokról, megfelel-e nekik a játékokra kért pénz. Ez viszonylag kicsi park volt, es ha jól emlékszem nem lehetett bővíteni (ebben nem vagyok biztos). Grafikailag elég jó volt, nagyon erős színek voltak. A játék lényege, ha jól tudom, az volt, hogy kaptál mindig egyre nagyobb feladatokat, ahogy egyet befejeztél. Pl 2 hét alatt csinálnod kellett 3000 bevételt.

És még annyi van meg, hogy nem kellett magyarosítani, alapból magyar volt. Mondjuk valószínűleg nem volt magyar, mert angol címe volt.

2019. jan. 31. 18:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és gépre való játék!
2019. jan. 31. 18:30
 2/5 anonim válasza:
My Fantastic Park?
2019. febr. 3. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan sok hasonló játék, nézd végig őket: [link]
2019. febr. 3. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de sajnos semelyik sem az. :(
2019. febr. 4. 18:11
 5/5 stewie200 ***** válasza:
Ehhez hasonlo jatek volt a Marine Park Empire. Annyi hogy itt inkabb allatkert volt a tema, de ugyanugy figyelni kellett a latogatok reakcioit. Szerintem keress ra, hatha ugyanaz a kiadoja mindket jateknak
2019. febr. 23. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!