Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok mondani a "keresztből...

Tudnátok mondani a "keresztből egyenesbe" vagy a "fekete mágia"-hoz hasonló közösségi játékokat?

Figyelt kérdés
Játszodtak a suliban valami felhős játékot (felhőt kellett rajzolni a levegőbe s mondták, hogy szép vagy csúnya ez a forma), ezt nem értettem, hogy mi alapján titulálják szépnek vagy csúnyának és nem mondták el, mert az addig vicces, míg mindenki rá nem jön, utána már nem. A keresztből egyenesbe és a fekete mágiát viszont értem, de szeretnék még pár hasonló játékot ismerni. Előre is köszi a válaszokat:)

2019. jan. 30. 22:05
 1/1 anonim válasza:
Amit te írtál hogy játszottak azt mi úgy hívjuk hogy ez egy kör. Az a lényege hogy valaki rajzol valamit a levegőbe (nem muszáj körnek lennie) és mondja hogy ez egy kör , és tényleg egy kör. Így indul a játék. Érdemes ezt egy tárggyal csinálni mint a keresztből egyenesbe játéknál. Ez után át adja valakinek a tárgyat amivel rajzolt valamit a levegőbe. Az a lényeg hogy amikor még kapja valaki akkor még kell koszonnie. És ezek után rajzol valamit, és akinél kezdődött a játék csak akkor mondja hogy ez tényleg egy kör ha megköszönte a rajzoló. Remélem tudtam segíteni 😄 legalábbis mi így játszottuk.
2019. aug. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!