Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mutant Year Zero fizikai...

Mutant Year Zero fizikai formában?

Figyelt kérdés

Van ilyen? Kerestem de csak letölthető verziót találtam (steam,PS Store èrtitek)

Vagy ez is egy ilyen kisebb projekt mint mondjuk az Undertale volt? Èrtitek,hogy nagyot szólt a játèk de fiziakailag sose adták ki.

2019. jan. 28. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincsen dobozos verzió, azonban lehetséges, hogy változik, sok sikeres indie cím csak a megjelenés után hónapokkal (vagy akár később) kap fizikai kiadást.

Pl. az Undertale is kapott PS4-re és Switch-re is, igaz csak limitált mennyiségben.

2019. jan. 28. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, pontosabban az Undertale alapváltozata megjelent PC-re is dobozosan, csak a limitált nem.
2019. jan. 28. 06:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Kár,sehol se találtam undertale-t ezèrtt storeból vettem :/

De szerintem akkor ezzel se fogok várni

Köszönöm a választ

2019. jan. 28. 08:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Megvettem vègül de a játèk valami borzalmas. Az összes ellenfèl sokkal sokkal erősebb (akkor is ha 3 szinttel alattam vannak). A karaktereimnek hiába van 70-80% esèlyük a találatra akkor is mellè lőnek. A disznó a legrosszabb. Az akkor is kèpes mellè lőni ha az ellensèg előtt áll ès 95% esèlye van a találatra.

A legtöbb ellenfelet inkább próbálom elkerülni de van mikor nem lehet,tehát a játèk akarja hogy harcba bocsátkozzak de azok ellen sincs esèly hiába nem halálfejesek. Próbálkoztam mindenfèle taktikával. A környèkről minden kis ellenfelet leöltem,mindent összelootoltam ,fejlesztették,silent weapon,ruhák, kiegèszìtők,higher ground meg amit akartok. Van egy pont ahol egyszerűen sehogy se tudok tovább jutni

2019. jan. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!