Fallout 76. Mi lenne ha ingyenes lenne? Lényeg a kiegészítésben
Nem vagyok jártas az ilyen dolgokban ezért segítséget kérnék.
Tudom hogy egyenlőre a Bethesda cáfolja hogy a Fallout 76 ingyenes lesz de ha mégis bekövetkezne ez ( amire a véleményeket olvasásával úgy látom elég nagy az esély ) abban az esetben azok akik 80 eurót költöttek rá kapnak e valami kárpótlást vagy csak buktak 80 eurót?
Amikor a táskás dolog kibukott, azt hiszem 500 játékpénz (5$) kártérítést ajánlottak a sértetteknek. Szerintem ha ingyenes lenne, akkor elmennének valami speciális skin/rang kiosztásáig, plusz talán még 1-2 ezer játékpénz kárpótlásig, ha aznap jókedvükben vannak.
Egyébként a játékon szerintem ez sem segítene sokat. Néhány hétig, esetleg 1-2 hónapig nőne a játékosszám, mivel azok is kipróbálnák, akik amúgy felé se néztek volna, de nem egy olyan játékról van szó, ami benn tudná tartani az embereket.
Nagy kegyesen ingyen adná a Fallout 3-mat azoknak akiknek megvan a játék... ha már az első részekhez hasonlítjuk akkor jelenlegi piaci értékben igazán nagy dolgot adnának... :D
Megmenteni azt a játékot amúgy már semmi sem fogja, pár hónapon belül a kutya sem fog vele játszani.
Köszönöm a válaszokat kíváncsi leszek ebből hogy jön ki a Bethesda.
Remélem azért folytatják a Fallout sorozatót és tanulnak majd ebből a az egészből legalább anyit hogy ne erőltessék a online mmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!