Play Station 4 most?
Heló!
Ha nem fontos számodra a 4k, akkor maradhatsz az alap vagy slim változatnál. Ezeket pedig bőven megkapod 70000ft alatt használtan (de egy új ps4 is ilyen ár körül van).
Egy játékért nem, de ha bejön a többi cím is, mint az Uncharted, Medievil remake, Horizon Zero Dawn..., akkor mindenképp megéri beszerezned egyet.
RDR2 valszeg ki fog, de még pár év.
Amúgy meg attól, hogy jön ki új konzolgeneráció az nem azt jelenti, hogy ahogy megjelenik nem lesz több játék a jelenlegire, szóval nyugodtan el lehet még vele lenni pár évig, sőt.
Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!
Szerintem egy 500GB-os Slimet fogok venni, nekem annyi elég, mert elég gyors a netem és egy RDR2t kb. 1 óra alatt leszed. Mellé meg jöhet egy kis God of war + RDR2 combó :)
Én jövő héten veszem meg a slimem, szóval jó játékot nekünk :D
Az Uncharted részek (ps3) amúgy újabb kiadásban jelentek meg ps4-re, garantáltan 40+ óra szórakozást nyújtanak.
(Egyébként lemezeset is megéri venni, ha olyan, amit egyszer vinnél végig, mert utána el tudod adni. A gyorsabb futás miatt ilyenkor feltelepíted a játékot, aztán ezért amikor játszol, csak az elején megpörgeti a lemezt az indulásnál, utána a gépről fut.)
aha 8as, nem fog
a ps sokkal kényelmesebb
jobb játekok jönnek ki rá
de pár hónap alatt rá fog jönni erre ő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!