Eladjam a konzolom?
Egy hónapja vásároltam egy PS4 et, mivel úgy gondoltam néha jó lesz kikapcsolódni, azóta összesen ~ 20 órát volt bekapcsolva, BF1 illetve GTA V-tel játszottam, de nem igazán köt le, játékokra őszintén szólva sajnálom a 10-15 ezer forintot, másra/hasznosabb dolgokra is tudom költeni azt a pénzt.
Gondolkodom , hogy eladom, mivel napról napra "veszít" az értékéből.
Ti megtartanátok hátha jól jön majd később, vagy inkább passzoljam el?
Jatekokra is lehet elkapni jo learazasokat. Vagy ingyenes jatekok, vannak jok is.
De ha nem kot le a jatek akkor add el.
"60 ért vettem, black fridaykor, annyiért eltudom passzolni :D"
Nem nem tudod
Pedig simán eladható 60-70 ezer Ft közötti áron egy Slim gép, pláne ha még garancia is van rá.
Néhány apróhirdetés, amely alátámasztja a mondandómat:
Az nem lehet, hogy szimplán azok a játékok nem tetszenek, amelyek megvannak?
Ja persze nem tudom eladni, mikor boltban 90 körül mozognak és 1.5 hónapos a gép még 1 év garanciával :D Biztos 49 ezret ér:))
Utolsó: Nem tudom, kedvem sincs úgymond játszani már :D
#7 Ha sajnálod a pénzt a játékokra, akkor feltehetően nem is szeretsz igazán játszani, legalábbis én azokra a hobbijaimra, kedvelt időtöltéseimre nem sajnálom a pénzt.
Ha pedig tényleg úgy érzed, hogy nem kötnek le, nem szórakoztatnak a játékok, akkor nincsen miről beszélni, egyszerűen nem neked való a gaming, add el a PS-t és nézz másik hobbi iránt. :)
Azonban a videójátékok sem merülnek ki a BF-ben és a GTA-ban, érdemes lenne egy pillantást vetni más alkotásokra is. Itt van pár cím, nézz utánnuk, hátha valamelyik felkelti az érdeklődésed:
The Last of Us
Uncharted sorozat
Heavy Rain
Detroit: Become Human
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Psychonauts
Inside
Limbo
The Witness
The Talos Principle
The Binding of Isaac: Afterbirth Plus
Stardew Valley
The Witcher 3: Wild Hunt
Divinity: Original Sin 1-2
Wasteland 2
Fallout 4
Nier: Automata
Persona 5
God of War
Superhot
Brothers: A Tale of Two Sons
Deus Ex: Mankind Divided
Gran Turismo Sport
A Way Out
Unravel 1-2
Wipeout Omega Collection
Spintires: MudRunner
Subnautica
The Long Dark
Broforce
Human: Fall Flat
Igyekeztem széles skálán mozogni, sok műfajt és stílust felölelni.
Köszi a listát utolsó :)
PC-n nagyon sokat toltam, de teljesen beszippantott, így inkább eladtam az egészet. Viszont ott is inkább csak wow, pubg és lol. Sosem vonzottak igazán a játékok, kivéve az FPS gamek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!