Sims 4 Vámpíros kiegészítő, hogy tudom távol tartani őket, vagy eltüntetni ha több kiegészítőm van?
Hagyma díszek:
1. Ülj a géphez >> research vampire lore
2. Érd el az egyes szintet a Vampire Lore skillben (1. Pont)
3. Ha feljön a lehetőség, vedd meg a skill könyveit (Vampire tome), megteheted a gépen és a könyvespolcon is
4. Olvasd a könyveket amíg el nem érsz arra a szintre, hogy csinálhatsz “garlic braid”eket (nem tudom hányas szint, szólni fog a játék)
5. Szerezd be a kellő mennyiségű fokhagymát majd a simed inventory-jában kattints a fokhagymákra : Make garlic braid
6. Csináld meg a neked tetszőt
Alternatív lehetőség csalással:
1. Élő módból válts építőre
2. Ctrl + shift + c
3. Írd be: testingcheats on (vagy testingcheats true, ha on-nal nem megy)
4. Írd be: bb.showhiddenobjects
5. A tárgyak között írd be hogy : garlic, majd indítsd el a keresést, ki fogja hozni a játékban elérhető 3 fajta díszt (illetve magát a fokhagymát is), amiket $ért megvehetsz
Alternatív lehetőség (modokkal):
1. Az MCCC-nek van ilyen opciója, ha jól emlékszem
2. Modthesimsen van mod, ami kitiltja a vámpírokat egy adott világból (nézd meg, kompatibilis-e a verzió a játékoddal)
3. Azt hiszem, Zerbu csinált egy olyan “lot trait” csomagot, amivel egy adott telekről kitilthatsz minden vámpírt, ufót, szellemet, vagy mindhármat együttesen (illetve beállíthatod úgy is, hogy egy adott telekre csak pl. vámpírok mehessenek) - működik a legújabb patch után is, én is használom
Vagy: Ahogy #1 is mondta ültess fokhagymát a bejárathoz, vagy rakj le egy darab fokhagymát valahova (már egy darab is elég ha jól emlékszem, és akkor nem kell gondozni a növényt sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!