Legjobb low budget telefon jatekhoz? +korlatlan internet tapasztalatok?
most 16os galaxy j5 om van, nem igazan viszi a nagyobb jatekokat, szoval szeretnek egy jobb telot, viszont sajat bevetelem meg nincsen, szoval tul dragaban nem gondolkodhatok viszont azert egy 2evre legalabb terveznek vele, nem szeretem havonta cserelni a telom
ha elvinne stabilan gta-t, pubg-t, mortal combatot hasonlokat akkor mar jo lenne
korlatlan internethez pedig neztem parat, telenorosok kozt nezelodtem de havi 10bol ki akarok jonni, ha esetleg tudtok jot akkor megirnatok?
koszi szepen
18f
Igen sajnos, a korlátlanról lemaradtál. Pár hónapja vezette ki a telenor hirtelen a hello data csomagokat. A legolcsóbb start 5500Ft volt, nekem még ez van. Végtelen net + 50 perc telefon volt.
Most olcsóbb kategóriában csak 100 gigát adnak vagy hogy.. :/
Én közepesen vagyok elégedett a hálózatukkal. Nehéz véleményt mondani, mert a többieket nem próbáltam, így a gondjaim lehet csak a technológia korlátaiból adódnak. Már nem sokára 5g, ami lenyomhatja a kábeleseket is akár, azt várom. De pl vonaton gyakran elmegy a 4g. Ha sokan vannak egy cellában, az is be tud lassítani. (De pl pont BB napok előtt ajánlott fel egy kérdőívet az oldaluk. Kitöltöttem, beleírtam, hogy így balatoni nyári szezon közepét nem bírja a hálózat, nem ennyi emberre lett tervezve, és mit ad isten, a BB fesztiválra vittek egy plusz mobiltornyot. Ezen a ponton azért egész komolyan elköteleződtem náluk. Jobb volt a térerő/netsebesség, mint egész nyáron bármikor. A legnagyobb tömegben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!