Ha a Sims 3 játék nem eredeti tényleg nem működnek a kiegészítők? Például Világ körül vagy álomállások? :/
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:25
2/20 A kérdező kommentje:
tényleg? dejo köszi:)
2010. jún. 27. 17:55
3/20 anonim válasza:
verziófüggő :) legyen meg a legújabb autocrackes verziód, azzal működni fog!
4/20 A kérdező kommentje:
hát nekem a verzioszáma : 1.0.615
ezzel nem tudod h müködik e?
2010. jún. 28. 00:50
5/20 anonim válasza:
Minden egyes kiegészitö elött mielött telepited,automatikusan frissül a játek,anelkül nem telepitödik a kiegeszitö.Ennyi.
6/20 anonim válasza:
amugy az eddig megjelent kiegeszitökkel nekem ez a verzio van 4.0.87.006001
Eredeti minden.Es nem vot olyan nehéz megvenni.Nem is draga külömben.
7/20 A kérdező kommentje:
persze tényleg nem.. szerintem meg elég drága.. nekem minden sims 2 az összes eredetibe vanmeg nekem szal nem akarom már a 3assal is eljáccani:(:(
2010. jún. 28. 22:59
8/20 A kérdező kommentje:
amugy lehet hogy frissül a játék és felis teszi.. de ahogy belép a játékba neem ezt irja ki: "Nem tudjuk megerősíteni hogy a birtokodban lévő lemez a The Sims 3 Álomállások jogtiszta másolta.Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal! már elegem van:/
2010. jún. 28. 23:06
9/20 anonim válasza:
NEMJO A CRACK.hA KELL EN TUDOK NEKED KÜLDENI.e-MAILBEN
10/20 anonim válasza:
nekem is ezt írja ki csak a luxuslakás cuccoknál:(
valaki tud valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!