Sims 3 kiegészítők telepítése. Valaki tud segíteni?
Biztosan már nem aktuális a kérdés,de másnak talán még segíthet.
Nagyon könnyű volt feltelepíteni,miután 4 napot szendvedtem a Sims 3 telepítésével.
1.Leszedtem a Razor 1911-es Simset,szépen telepítettem,hagytam,hogy frissítse magát.
2.Ha már frissítette magát,persze,az a Crack,ami hozzá tartozott természetesen már nem jó,szóval letöltöttem a ThePirateBay oldalról a 1.67.2. verziós Cracket,amivel szépen elintéztem is.
3.Bármelyik kiegészítőt telepíteni lehet utána,nem fog semmilyen frissítést kérni,mivel már frissült a legújabb verzióra,zóval akármelyik kiegészítővel lehet játszani.
4.Mndenki azt írja,hogy fontos a sorrend.Nos,ez nem igaz,ez nem zámít,szóval cáfolnám,tapasztalat,hogy működik a játékom.
5.A kiegészítőket is a TPB oldalról szereztem be,Crackel együtt,csak utána kell okvetlen olvasni,hogy mindene meglegyen a kiegnek.
Telepítettem,mindent magyar nyelven,crackeltem az összeset és mindig a leutolsó kiegészítőt kell elindítani,persze a telepítésnél,az utolsó kiegnél be kell azt a négyzetecskét jelölni,hogy az legyen a Start menüpont,akkor tudod csak azt indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!