Serkédi Patrik kérdése:
Brutális fps drop a WoT-ban. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Egy hete vettem egy Lenovo Legion Y520-at I7, 8 gb ram, Nvidia geforce gtx 1050 ti. A WoT-ot max grafikán vitte 80 fps-el, ma bekapcsoltam és 15 fps hozott. Mitől van ez és hogyan tudnám orvosolni?2018. dec. 6. 23:44
1/5 anonim válasza:
vezérlőpult-energiagazdálkodási lehetőségek- teljesítmény centrikus sémát válaszd ki, hűtőpadot rakj alá, nehogy megfőljön.
2/5 A kérdező kommentje:
Hűtőpad pipa. Próbáltam a háttérben futó alkalmazásokat is bezárni, de az se hozott sok sikert. Csak furálom hogy egyről a kettőre ilyen fps drop-ot produkál :/
2018. dec. 7. 12:59
3/5 A kérdező kommentje:
Ja most nézem hogy nekem csak energiatakarékos séma van a gépen
2018. dec. 7. 19:18
4/5 anonim válasza:
Üdv!
Más laptoppal, viszont szintén 1050Ti-vel ugyan ez a jelenség történt nálam is. Nekem is 15 fps-re csökkent a WoT és a GeForce Experience-ben sem tudom optimalizálni. Nem régen volt egy NVidia driver frissítés, én egyenlőre az ő nyakába varrom a gondot, ugyanis minden más játék továbbra is hasít. Ma volt WoT frissítés, az nem javított. Egyenlőre nem találtam megoldást, remélem valaki leírja ide, ha tudja! ;)
5/5 anonim válasza:
Én tudom a megoldást, vegyetek laptop helyett pc-t ugyanabban az árban mint ezek a laptopok egy pc sokkal erősebb és megbízhatóbb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!