Pc-re tudtok olyan játékot amit ketten tudunk játszani? (Úgy, hogy egymás mellett ülünk)
Egy gépről játszanánk,egyikünk konktrollerrel másikunk billentyűzettel.
A legjobb az lenne ha valami autóst tudnánk osztott képernyőn:D
Legokat ismerem,ne írjátok.
Nincs egy erőművem,szóval kis gépigényű játékok kellenének.
(Az se baj ,ha mindkettőnknek billentyűzettel kell játszania)
Koszi a valaszokat
Neked beteg az agyad.
Vagy hulye vagy vagy csak jatszod a hulyet,de nem lehet igaz,hogy nemerted mi a problema. Azt is odaairtam,hogy pc-re,nem? Oszinten... Hany ember akar Pc-n sakkozni akinek fizikailag is van sakkkeszlete? Ha meg nincs ,akkor hulye otlet volt. Kis "eroforrast" sehol sem irtam,maximum kis "gepigenyut". Szamitogepeknel a jatekok kovetelmenyeihez a "gepigeny" szot szoktuk hasznalni. Latom szeretsz okoskodni.
Azt is irtam ,hogy ketten jatszhato kell ,igen,de az is ottvan,hogy kontrollerrel/billentyuzettel.
Hadd dontsem el en,hogy mire adok plusz pontot ,egyenlore meg en vagyok a kerdezo.
Szanalmas digitalis gyerekkorom?😅 20 evesen 14 ora melo utan hadd uljek mar le neha ocsemmel jatszani. Hidd el ,nem csak az en szavazatomra kaptal 0%os ertekelest ,erdekes modon mas szerint sem segitokesz a valaszod :)
Szerintem a szanalmas az ,hogy egy olyan kerdesre valaszolsz aminek mar az ertelmezese is meghaladja az agyi kapacitasod,de hogy rateszel meg 1 lapattal es bunkozol is ...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!