Szerintetek mivel tehetném jobbá a Sims 4 témájú youtube csatornámat?
Ötletet kértél, de elsősorban véleményt kell hogy irjak: a Sims 4 nem hinném, hogy az a játék amivel nagyon be lehetne futni mostanság mint youtuber...
Persze ezzel el ne vegyem a kedved, ha szeretettel csinálod, és nem csak a nézettségért, akkor mindig lesznek ötleteid, és idővel felépitesz magad köré egy tábort úgyis.
Na most az öltetekről annyit, hogy mindenki mást szeret, lehetetlen megmondani hogy mi lenne nyerő, amiket irtál azok is beválhatnak.
A legfontosabb, hogy minőségi legyen amit csinálsz, ne sajnáld rá az időt.
Összességébben tehát mi szerintem csak technikai segitséget tudnánk nyújtani a csatornád fejlesztésének érdekében max, bár nem linkeltél csatornát, vagy irtál nevet tehát igy ezt nem tudom elbirálni :D.
Sok sikert azért! :D Ha bármi "technikai" kérdésed van kérdezz nyugodtan, igaz én nem youtubozok, de van már pár év tapasztalatom a hozzá szükséges ismeretekkel :D
Ez a csatornám. Főleg sims miatt szerettem volna elkezdeni videózni mert tetszettek mások speed buildjei és hasonlók. Egyébként nem vagyok teljesen sims mániás, más játékokban is gondolkodtam, de ötletem sincs mivel jönne a nézettség. Btw itt a csatornám linkje: [link]
Köszi az eddigi válaszokat!
"Ötletet kértél, de elsősorban véleményt kell hogy irjak: a Sims 4 nem hinném, hogy az a játék amivel nagyon be lehetne futni mostanság mint youtuber..." - Messyourself-nek az egyik híres sorozata a Sims 4.
És itt ki is emelném Neked Messyoiurself-et. Őt nézegesd egy kicsit és az ad némi ötletet, hogyan csináld. Ha pár epizódot megnéztél a Sims 4-es videóiból, nnagyjából látni fogod, hogy hogyan építsd fel a sajátjaidat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!