Tört játék esetén szükség van Steam-re?
Figyelt kérdés
Nem szoktam játszani, nézzétek el a buta kérdést, egy ismerős srác kérte a játékot, és letöltöttem. Kipróbáltam viszi-e a gépem (hogy egyáltalán jó lesz-e), és Steam fiók létrehozását kérte, feltelepítettem a másik gépre (a srácnak), és most nem kéri... Most akkor valahol elcseszhettem valamit? (Már csak amiatt, mivel létrehoztam a Steam fiókot, a saját e-mail címemmel, hogy kipróbáljam a lopott játékot... Akadhat ebből gondom?)2018. dec. 3. 14:35
2/3 A kérdező kommentje:
Ne tegyünk már úgy, mintha a magyar emberek többsége nem töltene le zenét, könyvet, filmet, v. nem nézi online... Egy - ha jól emlékszem - tíz éves játék esetén már nem ezen múlik a készítők jövője - persze nem mentség -, ha egyáltalán lehet még kapni a játékot. (+ Ha én meg akarok venni valamit, mert jónak tartom, előbb-utóbb meg is veszem, akkor is, ha már tudom, miről szól.)
2018. dec. 3. 21:54
3/3 anonim válasza:
Tört játék esetén nincs szükség Steamre, csak a crackre, amit mellékelnek mellé.
Nem lesz belőle bajod. Csak sűrűn ne indítsd tört játékot a kliensből, és főleg ne akarj vele multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!