Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ugyanannyi mindig az...

Miért ugyanannyi mindig az fps az Ac Odysseyben?

Figyelt kérdés

Már most így előre leszögezem hogy nem zavar csak érdekel.

Nos a játék ajánlott gépigénye megvan, de magas illetve ultra magas beállításnál is csak 40 fpsem van.

A gépem:

Cpu: i7 7700hq

Ram: 16 gb

Vga: gtx 1060

Vagy befolyásolja hogy laptopról van szó?

Ugye a beállításnál mutatja hogy a vgat mennyire használja és ott kb a felénél van mind2 esetben a kihasználtság.

2018. dec. 2. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában akkor szokott ugyan annyi lenni, ha be van állítva az fps korlát. Nem tudom, hogy ebben a játékban módosítható-e ez. Én Konzolon játszom vele.
2018. dec. 2. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le az Nvidia inspector-t. Megnézed hogy kell abba fps-t állítani játékoknál,pár kattintás. Beírod mennyit akarsz,javaslom 60-ra tedd és ennyi. Én is ezt használom mindegyik játéknál
2018. dec. 2. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a jelenség általában akkor jelentkezik, ha a cpu bottleneckeli a videókártyát. Azaz a grafikát,textúrákat stb hiába teszed fel ultrára, a kártya elbirja, azonban a processzor képtelen feldolgozni azt az adatmennyiséget, igy pl lowon hiába képes több képkockát kirenderelni mint ultrán, akkor se lesz több fps-ed.

Azért is gondolom, h ez a helyzet mivel a laptop procikat eléggé lebutitják mindig...(bár ez igy is az erősebbik fajta)

Azt kétlem, hogy fps limit lenne a gond, mivel a 40fps az egy elég szokatlan limit lenne, ami alapból tuti nincs beállitva, ha csak nem állitottad be te véletlen valahogy.

2018. dec. 5. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta megneztem milyen alacsonyabb grafikan de ott is csak 40 fps volt.
2018. dec. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!