Darksiders 2 vége mikor játszódik? (Történet)
Most hogy megvettem a 3. részt, kijátszottam gyorsan az első kettőt. A 2. rész végén amikor Death feláldozza magát és elülteti az emberiség magjait, az mikor játszódik pontosan? Mindenki azt mondja szinte, hogy amikor az első részben War megöli a destroyer-t, a körül játszódhat a második rész vége. Ezzel nem is lenne probléma, de van egy after credits jelenet a darksiders 2 végén, ahol azt láthatjuk hogy Lucifer megbünteti Lillith-et, mert Death nem a nephilimeket élesztette újra, hanem az embereket, és azt mondja hogy "THE END WAR IS UPON US vagyis AZ APOKALIPSZIS NEMSOKÁRA BEKÖVETKEZIK" Szóval, ezért kételkedek abban hogy a Darksiders 2 párhuzamosan játszódik a Darksiders 1 végével. Inkább azt tudnám elképzelni hogy amíg War 100 éves büntibe volt, addig történtek a Darksiders 2 cselekményei, viszont akkor az emberiségnek nem kellett volna kipusztulnia, mert death már elültette az emberiség magjait.
Kicsit hosszúra sikeredett, ha elolvastad és te is szereted a Darksiders történetét, akkor írd le a véleményed erről.
Közben hozzátenném hogy lehet rájöttem a megoldásra, ami nagyon egyszerű. Magyarázat: Az igazi apokalipszis még nem kezdődött el, mert csak akkor fog elkezdődni ha eltörik mind a 7 pecsét, és War a DS1 végén töri el az utolsót. (A DS1 eseményei alatt az egy fake apokalipszis volt amit Abaddon idézett elő, de később belőle lett ugye a Destroyer mert kihasználták Luciferék)
Na jól leírtam ide magamnak a storyt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!