Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol és hogyan tanuljak meg...

Hol és hogyan tanuljak meg (jól) pókerezni?

Figyelt kérdés
Kedvet kaptam hozzá, meg igazából régebben is tetszett csak nem foglalkoztatott ennyire. Van itthon készletem évek óta, a kombinációkat tudom meg a sorrendeket meg a lapok színeit, az osztás menetét, kis vak, nagy vak, licitálás stb stb csak 1.nincs lehetőségem kb sehol, 2.nem tudok kivel mert kieső helyen lakok és a spanjaim messze vannak tőlem úgymond hogy hétvégén ott legyek ahol éppen valami van. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Hogy/hol csináljam? illetve a kérdésem még a "jól"-ra is korlátozódik ugye, hogy mire figyeljen az ember? nem bemagolt taktika az ami igazából érdekel, hanem mondjuk hogy mit figyeljek az embereken miközben játszok vagy hogy hogyan mérjem fel a saját esélyeimet?! (a 2 lapos holdem verzióról beszélek). 18 éves srác vagyok egyébként.

2018. nov. 25. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Online próbáld meg ingyenes - játék pénzes meneteket .
2018. nov. 25. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen oldalra menjek/regisztráljak? milyen jó oldalt/oldalakt tudsz/tudtok?
2018. nov. 25. 20:26
 3/5 anonim válasza:
2018. nov. 27. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A Pokerstars-t töltsd le , de ha megy néha játssz közösségben piti összegekben .
2018. nov. 27. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
pokerstrategy.hu
2018. nov. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!