Hol és hogyan tanuljak meg (jól) pókerezni?
Figyelt kérdés
Kedvet kaptam hozzá, meg igazából régebben is tetszett csak nem foglalkoztatott ennyire. Van itthon készletem évek óta, a kombinációkat tudom meg a sorrendeket meg a lapok színeit, az osztás menetét, kis vak, nagy vak, licitálás stb stb csak 1.nincs lehetőségem kb sehol, 2.nem tudok kivel mert kieső helyen lakok és a spanjaim messze vannak tőlem úgymond hogy hétvégén ott legyek ahol éppen valami van. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Hogy/hol csináljam? illetve a kérdésem még a "jól"-ra is korlátozódik ugye, hogy mire figyeljen az ember? nem bemagolt taktika az ami igazából érdekel, hanem mondjuk hogy mit figyeljek az embereken miközben játszok vagy hogy hogyan mérjem fel a saját esélyeimet?! (a 2 lapos holdem verzióról beszélek). 18 éves srác vagyok egyébként.2018. nov. 25. 18:46
1/5 anonim válasza:
Online próbáld meg ingyenes - játék pénzes meneteket .
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen oldalra menjek/regisztráljak? milyen jó oldalt/oldalakt tudsz/tudtok?
2018. nov. 25. 20:26
4/5 anonim válasza:
A Pokerstars-t töltsd le , de ha megy néha játssz közösségben piti összegekben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!